Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A vízilabdázók definíciója így szól:
  2017-07-28 08:42:02, péntek
 
  A Margitsziget a bölcső. A magyar vízilabda bölcsője. Számos nagy dinasztia születési helye. Itt cseperedtek fel, itt váltak azzá, akivé a Szívósok, a Gyarmatik, a Kásások, a Steimetzek, a Kemények. Itt születtek az Aranygenerációk. Utolsóként a Kemény-legények. Ez az a hely, ahol a sárga labda művészete apáról fiúra száll. Ez az a hely, ahol apák ezrei általuk, a nagy elődök által kikövezett aranyösvényre léptetik fiaikat, mert a srác egy csütörtökihez hasonló nyári este után csillogó szemmel azt mondta: Apa, olyan szeretnék lenni, mint ők!
A Hajós patinás falai, az ötvenes medence kék csempéi árasztják a sikert. Nyolcvanhét év alatt beleivódott a győzelem íze. Kitörölhetetlenül. A Hajós ezért a SZENTÉLY. A vízilabda szentélye. Nem csak a magyaré, de a nemzetközié is. Aki játékosként a klinkertéglás épületbe lép, az a magyar vízilabda történelemkönyvbe lép. Az aulában feltekint a márványtáblákra és félelemmel teli tisztelet járja át a testét. Látja a bajnokok sorát és fejet hajt. Mindenki így tesz, legyen az szerb, horvát, olasz, görög, orosz, vagy bármely nemzet, bármilyen korú játékosa.
Ez az a hely, ahol most Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese a nagy elődök hagyományát követve bejutott a világbajnoki döntőbe.
Éppen gól dob a Magyar csapat /kép linkje Link
...... ........... ........... .........


- Vajon jó ötlet-e elvinni innen a válogatottat?
A parádés hangulatú vb-elődöntő után megkérdeztük Dr. Kemény Dénest, a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitányt, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét, mit szól az elképzeléshez?
Megértjük a FINA szándékát és ha pénteken mégis úgy döntenek, hogy menni kell, elfogadjuk a határozatot. Azonban szíve mélyén a magyar vízilabda válogatott minden egyes tagja maradna a szigeten - szólt a diplomatikus válasz. Másképp: ha öt sikeresen megvívott meccs után költözni kéne, a játékosok szíve minden bizonnyal kicsit beleszakadna. Mi meg ezt értjük meg.

- Ha mégis a Duna arénában lenne a vízilabda döntő: , akkor Túl nagy gond, túl nagy felfordulás
A FINA indoklása szerint azért vetődött fel vízilabda döntő elköltöztetésének ötlete, mert így 7000 helyett 12 ezres arénában kerülne sor az arany sorsáról döntő meccsre. Azonban: a helyre szóló jegyeket hasonló pozícióba szóló belépőkre kell átváltani a televízióknak a 20.10-kor véget érő úszóversenyek után teljesen át kellene építeniük a kameraállásaikat ezért a 20.30-as kezdés biztosan nem tartható, ha egy órával később indulna a mérkőzés, az borítaná a hazai és a nemzetközi tévétársaságok programját, az úszó döntők után a Duna Aréna teljes kiürítése, illetve a pólódöntőre érkezők beengedését egy óra alatt kell lebonyolítani, a medenceteret is teljesen át kell rendezni. az úszásnál használt időmérőket a vízilabdánál használatos eszközökre kell cserélni egy óra alatt, majd másnap reggelre, az úszás zárónapjára ismét visszaépíteni mindent.
- Ezt csak én jegyzem meg, hogy FELESLEGES PÉNZ kiadás lenne az átszervezés.

Normális döntés született:
Az eredetileg kijelölt helyszínen, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában rendezik a magyarországi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának szombati döntőjét, a Magyarország-Horvátország mérkőzést.

- A vizes sportágak nemzetközi szövetségének (FINA) pénteki tájékoztatása szerint a vb szervezőbizottsága kész volt minden erőfeszítésre - a jegyek átszámozása, az átépítéshez szükséges munkaerő biztosítása, a nézőtér kiürítése és újratöltése -, hogy a hétezresre bővített Hajós uszoda helyett a 12 ezres befogadóképességű Duna Arénában játszhassák a finálét, ma reggel azonban véglegessé vált, hogy ez sajnos nem lehetséges"
 
 
0 komment , kategória:  Budapest képekben, hírek  
Címkék: kameraállásaikat, márványtáblákra, aranygenerációk, tévétársaságok, világbajnokság, sportuszodában, klinkertéglás, aranyösvényre, szövetségének, tájékoztatása, úszóversenyek, televízióknak, erőfeszítésre, magyarországi, visszaépíteni, elképzeléshez, margitszigeti, csütörtökihez, lebonyolítani, válogatottat, magyarország, horvátország, világbajnoki, diplomatikus, beleszakadna, medenceteret, margitsziget, megkérdeztük, vízilabdánál, használatos, beengedését, pólódöntőre, átszervezés, zárónapjára, nemzetközié, cseperedtek, magyar vízilabda, sárga labda, nagy elődök, csütörtökihez hasonló, ötvenes medence, vízilabda szentélye, klinkertéglás épületbe, aulában feltekint, bajnokok sorát, világbajnoki döntőbe, parádés hangulatú, háromszoros olimpiai, szigeten –, diplomatikus válasz, játékosok szíve, vízilabda döntő, Märcz Tamás, Kemény Dénest, Magyar Vízilabda Szövetség, Duna Aréna, FELESLEGES PÉNZ, Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, Duna Arénában,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 23  Rögtön puha Mézes Krémes  Egyszerűen  Szent György nap  S a dalok tanulsága  Sokkal bölcsebb a természet,  Gondolatok az életről és szere...  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Különös!  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Mindenünk, amink van, amit sze...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Krisztinától  Bizonyos kulturális szint nélk...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Búzaszentelés  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Pillangó  Facebookon kaptam  Volt egy...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Emlék  Gondolatok az életről és szere...  A Gömb  Az udvariasság alapja: önismer...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Becsüld meg azt amid van,...  A Föld napja  William Shakespeare idézet  A Gömb  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A fák lelke  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Paul David Tripp Április 23  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Kellemes esti időtöltést  Becsüld meg azt amid van,...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar vízilabda, sárga labda, nagy elődök, csütörtökihez hasonló, ötvenes medence, vízilabda szentélye, klinkertéglás épületbe, aulában feltekint, bajnokok sorát, világbajnoki döntőbe, parádés hangulatú, háromszoros olimpiai, szigeten &#8211, diplomatikus válasz, játékosok szíve, vízilabda döntő, arany sorsáról, helyre szóló, kameraállásaikat ezért, órával később, nemzetközi tévétársaságok, úszó döntők, pólódöntőre érkezők, úszásnál használt, vízilabdánál használatos, úszás zárónapjára, eredetileg kijelölt, margitszigeti Hajós, magyarországi vizes, vizes sportágak, jegyek átszámozása, átépítéshez szükséges, nézőtér kiürítése, hétezresre bővített, kameraállásaikat, márványtáblákra, aranygenerációk, tévétársaságok, világbajnokság, sportuszodában, klinkertéglás, aranyösvényre, szövetségének, tájékoztatása, úszóversenyek, televízióknak, erőfeszítésre, magyarországi, visszaépíteni, elképzeléshez, margitszigeti, csütörtökihez, lebonyolítani, válogatottat, magyarország, horvátország, világbajnoki, diplomatikus, beleszakadna, medenceteret, margitsziget, megkérdeztük, vízilabdánál, használatos, beengedését, pólódöntőre, átszervezés, zárónapjára, nemzetközié, cseperedtek, nyolcvanhét, határozatot, játszhassák, hagyományát, háromszoros, biztosítása, újratöltése, felfordulás, beleivódott, átszámozása, játékosként, átépítéshez, programját, szövetségi, félelemmel, eszközökre, időmérőket, elfogadjuk, válogatott, nemzetközi, hétezresre, helyszínen, kikövezett, utolsóként, steimetzek, eredetileg, véglegessé, felesleges, lehetséges, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7175
  • e Hét: 42161
  • e Hónap: 75315
  • e Év: 309062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.